Znebite se nakopičenih odpadkov

Prepustite nam skrb za odpadne materiale – kjerkoli že ste.

Za nove stranke

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

Preglejte vse storitve

Za redne stranke

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

Prijavite se

Ne potrebujete odvoza in bi odpadne materiale raje oddali sami? Oglasite se na najbližji lokaciji.

Kaj pravijo naši partnerji?

Preverite, kaj so povedali o sodelovanju z nami.

Dinos se je skozi leta sodelovanja izkazal za zelo korektnega poslovnega partnerja. Celoten kolektiv je odziven, strokoven in pripravljen pomagati. Posebej bi pohvalili usposobljene šoferje, ki vsak odvoz opravijo hitro in strokovno.

Suzana Vučetić

Avtoende, s. p.

Z Dinosom sodelujemo že več let in imamo zelo dober odnos. Ker smo sorazmerno mlado podjetje, nam njihova strokovna ekipa nudi vso podporo, ki jo potrebujemo. Pomagajo nam denimo pri novi zakonodaji, ki se spreminja tako rekoč iz dneva v dan. Pohvalimo jih lahko tudi pri odkupu odpadnih materialov, saj so daleč pred konkurenco. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja.

David Berdelak

Ledinek Engineering, d. o. o.

Z Dinosom kot zanesljivim partnerjem sodelujemo že vrsto let. Njihovi največji prednosti sta bližina lokacije in fleksibilnost pri zadovoljevanju naših potreb na področju odpadkov. S svojo strokovnostjo in dolgoletnimi izkušnjami so vedno pripravljeni pomagati pri iskanju rešitev – tako vsakodnevnih kot dolgoročnejših – in izpolnjevanju zakonodajnih obveznosti.

Darko Gregorčič

Mersteel SSC, d. o. o.

Z Dinosom sodelujemo že vrsto let. Skupaj uspešno premagujemo vsakodnevne izzive, na daljši rok pa uspešno uresničujemo poslovno strategijo, pomemben del katere je ravnanje z odpadki. Ažurnost, doslednost in urejena dokumentacija so ključne sestavine obvladovanja ravnanja z odpadki in ravno to nam omogoča sodelovanje z Dinosom.

Bojan Kos

EGP, d. o. o.

Dinos je naš stalen in zanesljiv partner na področju odvoza odpadnih materialov. S pozitivnim pristopom in prilagodljivostjo nam omogoča reševanje tudi nepredvidenih situacij.

Franci Biček

Donit Tesnit, d. o. o.

Sodelovanje z Dinosovo ekipo lahko opišemo le z besedo »izvrstno«. Vedno se najde rešitev za izzive, ki se pojavljajo dan za dnem. Tudi odzivnost je na visokem nivoju.

Miki Marton

Martmetal, d. o. o.

Naša vizija

Temeljni cilji, ki jih zasledujemo, so:

  • ohraniti in utrditi vodilni položaj na trgu,
  • dosegati stabilno letno rast,
  • ostati zanesljiv, zaupanja vreden poslovni partner,
  • povečati avtomatizacijo in fleksibilnost proizvodnje ob znižanju stroškov,
  • vzpostaviti vitko organizacijsko strukturo, ki se je zmožna hitro prilagajati spremembam na trgu,
  • vlagati v znanje zaposlenih na vseh ravneh,
  • uvajati dejavnosti in procese, ki preprečujejo oziroma zmanjšujejo škodljiv vpliv na okolje.
“Ostati želimo vodilno podjetje na področju zbiranja in predelave odpadnih materialov, ki z najmodernejšimi tehnologijami in v sinergiji z vsemi deležniki skrbi za varovanje okolja in trajnostni razvoj.”